Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jurriaan en Matthijs Monincx. In 2013 zijn wij begonnen met het aanbieden van chauffeursdiensten in Het Gooi en omstreken. PDS werd een groot succes vanwege het grote tekort in Het Gooi naar een chauffeursdienst met concurrerende prijzen. Sinds de oprichting hanteren wij drie belangrijke factoren: flexibiliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke prijs. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij na 8 jaar nog steeds met veel plezier onze klanten verwelkomen.

Dankzij de flexibiliteit van PDS zijn wij in staat om altijd mee te denken met onze klanten en staan 24/7 voor u klaar. Wij bieden naast de standaard bob- en directie ritten ook ritten aan voor de airport, special delivery, valet parking en auto breng service naar het buitenland.

Ook betrouwbaarheid is bij PDS van groot belang. Door onze ervaring weten wij wat onze klanten belangrijk vinden aan een goede chauffeur. Wij selecteren onze chauffeurs dan ook zorgvuldig en bieden ze een interne opleiding aan. Zodat u altijd met een gerust hart bij uw chauffeur in de auto stapt. 

Tot slot bieden wij altijd een eerlijk prijs. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze services zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Wij rekenen een scherp uurtarief en u betaalt pas na afloop. 

Wij kijken er naar uit u snel te mogen ontvangen in uw eigen auto!

"Door mijn intensieve baan, kan ik elke minuut goed gebruiken om te werken. Wanneer ik gebruik maak van PDS, maak ik van mijn reistijd efficiënte werktijd. De chauffeurs van PDS zijn altijd vriendelijk en rijden erg prettig"

Joost

"Voor mijn werk moet ik vaak naar het buitenland om vestigingen te bezoeken. Door mijn drukke agenda kan ik mijn tijd beter besteden dan achter het stuur te gaan zitten. Sinds ik gebruik maak van PDS heb ik soms wel 4 uur per dag extra efficiënte werktijd. Bij PDS zijn ze erg flexibel, ik kan altijd op ze rekenen." 

Frederik

"Ik heb regelmatig lunch of diner afspraken met klanten. Wanneer ik besluit om een wijntje te drinken, bel ik altijd PDS. De chauffeurs van PDS zijn altijd keurige jongens en rijden erg netjes. Ik ben zeer tevreden met deze dienst. Ze hebben mij nog nooit in de steek gelaten!"  

Patrick