Boek uw chauffeur

Ervaar de gemakken en voordelen nu zelf!

Wilt u graag meer informatie over onze chauffeursdiensten?

Wilt u graag meer informatie over onze tarieven?

Waarom een chauffeur van PDS?

 

Sinds de opdrichting van Personal Driver Service hanteren wij de volgende drie kernwaarden: Eerlijke prijzen, betrouwbaar & flexibel.

Heeft u vaak afspraken op verschillende locaties en zit u dus heel wat uurtjes in de auto? Door gebruik te maken van onze chauffeursdienst, zult u uw tijd efficienter benutten. Bij PDS kunt u werken achterin uw eigen auto en dat voor een vast scherp geprijsd uurtarief!

Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare chauffeur, wij selecteren onze chauffeurs op basis van: rijvaardigheid, communicatie skills en professionaliteit.

Wij vinden het belangrijk om altijd klaar te staan voor onze klanten. Het kan voorkomen dat u last minute besluit om toch een student chauffeur te reserveren. Bij ons zult u niet snel NEE horen.

 

 

Boek gemakkelijk uw student chauffeur!

Ervaar nu zelf de voordelen van een student chauffeur in uw eigen auto.

“Door mijn intensieve baan, kan ik elke minuut goed gebruiken om te werken. Wanneer ik gebruik maak van PDS, maak ik van mijn reistijd efficiënte werktijd. De chauffeurs van PDS zijn altijd vriendelijk en rijden erg prettig”

Joost

“Voor mijn werk moet ik vaak naar het buitenland om vestigingen te bezoeken. Door mijn drukke agenda kan ik mijn tijd beter besteden dan achter het stuur te gaan zitten. Sinds ik gebruik maak van PDS heb ik soms wel 4 uur per dag extra efficiënte werktijd. Bij PDS zijn ze erg flexibel, ik kan altijd op ze rekenen.” 

Frederik

“Ik heb regelmatig lunch of diner afspraken met klanten. Wanneer ik besluit om een wijntje te drinken, bel ik altijd PDS. De chauffeurs van PDS zijn altijd keurige jongens en rijden erg netjes. Ik ben zeer tevreden met deze dienst. Ze hebben mij nog nooit in de steek gelaten!”  

Patrick