Werken bij

Werken bij PDS?

Heb jij veel tijd over naast je studie, ben je flexibel inzetbaar, rij je graag in mooie auto’s en wil jij graag je netwerk verbreden? Dan zoeken wij jou! 

Ben je geïnteresseerd om te werken bij PDS? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze website, socials en telefoonnummer. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe jongens en bieden meer dan alleen een chauffeer bijbaan!  

 

Wij vertellen je graag meer over werken bij PDS!

"Door mijn intensieve baan, kan ik elke minuut goed gebruiken om te werken. Wanneer ik gebruik maak van PDS, maak ik van mijn reistijd efficiënte werktijd. De chauffeurs van PDS zijn altijd vriendelijk en rijden erg prettig"

Joost

"Voor mijn werk moet ik vaak naar het buitenland om vestigingen te bezoeken. Door mijn drukke agenda kan ik mijn tijd beter besteden dan achter het stuur te gaan zitten. Sinds ik gebruik maak van PDS heb ik soms wel 4 uur per dag extra efficiënte werktijd. Bij PDS zijn ze erg flexibel, ik kan altijd op ze rekenen." 

Frederik

"Ik heb regelmatig lunch of diner afspraken met klanten. Wanneer ik besluit om een wijntje te drinken, bel ik altijd PDS. De chauffeurs van PDS zijn altijd keurige jongens en rijden erg netjes. Ik ben zeer tevreden met deze dienst. Ze hebben mij nog nooit in de steek gelaten!"  

Patrick

Waarom PDS?

Wij bieden enkel eerlijke prijzen aan

Onze chauffeurs zijn betrouwbaar en discreet

Zeer flexibel

Alle PDS chauffeurs hebben een interne opleiding genoten

Boek snel uw rit!

Maak het uzelf gemakkelijk en huur een professionele driver van PDS in voor een avond, middag, of op maat gemaakt reisplan.